Vrijwilligers

Alle projecten draaien op vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarden. Als bestuur zijn we super blij, en onnoemelijk trots op de hoeveelheid aan en professionaliteit van de vrijwilligers. Vrijwilligers vind je bij ons van jong tot oud. Sommigen al echt jaren verbonden aan specifieke projecten, anderen breed inzetbaar of net beginnend. We realiseren ons dat we absoluut afhankelijk zijn van de inzet van onze vrijwilligers.

Vrijwilliger worden?

Veel van onze vrijwilligers groeien door vanuit eerst meedoen aan projecten naar assisteren van de doorgewinterde vrijwilligers tot het zelfstandig begeleiden van projecten. Zoveel commitment is bijzonder en daar zijn we zuinig op.
Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem contact op met Wiebo Beenen of een van de projectbegeleiders die je tegen komt als je meedoet aan een project. Heb je zelf ideeën, die zijn ook van harte welkom.
Telefoon: 0226 355095 of via de mail: vergadelaar@sjjo.nl

Stages en trainingen

Stage lopen kan ook bij ons jeugd-, jongeren- en ouderenwerk en alle evenementen die wij hiervoor organiseren. Wij begeleiden stagiaires van de opleiding Social Work, 2e of 3e jaars en geven trainingen aan jonge vrijwilligers vanaf 14 jaar, vanuit de gemeente/regio. De begeleiding wordt gedaan vanuit Award Opmeer. Voorbeelden van trainingen die gegeven worden:

  • EHBO cursus
  • Hoe wordt ik een goed bestuurslid
  • Spreken in het openbaar
  • Omgaan met ongewenst gedrag.

 

Adresgegevens

Opmeer Actueel
P.a. de Vergadelaar
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud


Tel: 0226-355095
E-mail: info@opmeeractueel.nl