Bekende koppen

Al deze projecten komen niet uit de lucht vallen, ideeën moeten worden omgezet naar werkelijkheid. Er moet veel georganiseerd en geregeld worden. Vinden van budget en vrijwilligers. Programma opzetten, doelen bepalen en goedkeuring krijgen van bestuur en gemeente. Zorgen voor opbouw en veiligheid het zijn een aantal onderdelen vanuit een reeks stappen die doorgelopen worden. Bijna elk project heeft een eigen trekker. Deze bekende koppen willen we niet ongenoemd voorbij laten gaan.
Complimenten aan allemaal, of je nu net komt kijken, je eerste project draait of een ouwe rot in het vak bent. Op deze pagina de meest bekende grondleggers van projecten

Helaas kunnen we niet alle vrijwilligers hier benoemen, we zijn wel trots op iedereen. Allemaal, BEDANKT!

:

Wiebo Beenen

Onze verbindende factor op alle onderdelen. De drijvende (vaste) kracht achter alle ideeën. Geen idee is te gek, waar iedereen denkt: “Zouden we dat wel moeten doen? Denkt Wiebo: “Geef het een kans.”

Image

Als laatste een dankwoord aan GertJan Nijpels en Ted Friethoff

GertJan Nijpels

Oud burgemeester van Opmeer, altijd te vinden bij alle activiteiten in zijn gemeente. Trots als hij was op alle inwoners die zich met zoveel inzet en enthousiasme inzette voor het goede doel, de eigen vereniging, de ander… GertJan was altijd te vinden bij de Gabberweek, als chauffeur, bij Huttendorp in de keuken en op de radio. GertJan vervulde zelf ook de functie van vrijwilliger met verve en nam daar z’n collegeleden bij mee.

Gertjan Nijpels

º 10-06-1951  -  † 8-02-2021

Ted Friethoff

Ted was de dorpsfotograaf van de gemeente Opmeer. Alle activiteiten legde hij vast op de gevoelige plaat. Het hele arsenaal aan digitale beelden van de gemeente Opmeer heeft Ted voor zijn overlijden overgedragen aan het Westfries Archief.

De URL OpmeerActueel werd overgedragen aan Wiebo Beenen, zodat verslag doen van alle evenementen kon voortbestaan. De hernieuwde website OpmeerActueel, maakt gebruik van de informatie en de foto’s die Ted achterliet, nu aangevuld met nieuw beelden.

Bedankt Ted voor je blik op Opmeer en haar omgeving. Prachtige beelden, emoties en landschappen werden door jou vast gelegd.

Ted Friethoff

º 19-04-1940  -  † 20-04-2020

Adresgegevens

Opmeer Actueel
P.a. de Vergadelaar
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud


Tel: 0226-355095
E-mail: info@opmeeractueel.nl