schakel_03b

Wijksteunpunt De Schakel

Repair Café

Op maandag 6 maart a.s. zijn onze vrijwilligers van het Repair Café weer in het Wijksteunpunt aanwezig; komt u gerust met uw apparaten, gereedschap, meubels, kleding langs voor reparatie; zij geven uw spullen graag een 2e kans!!

Geheugenkoor

Op donderdag 9 maart a.s. is er weer een gezellige meezing ochtend voor zang- en muziekliefhebbers met beginnende dementie of mensen met geheugenproblemen. Marijke Braber en Bart weten er altijd weer een waardevolle ochtend van te maken met zang, muzikale intermezzo’s en gedichten.Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar, want:

Als je zou zingen,

zou je het dan nog weten?

Als je zou zingen,

zou je het nooit vergeten.

Als je zou zingen,

hummen of fluiten,

komen alle woorden,

van binnen naar buiten.

Zij lagen slechts te rusten,

op eens stil plekje

totdat iemand riep:

‘Ik wek je!’

Rommelmarkt

Ruimt u uw zolder op en staat u op het punt knappe spullen weg te gooien????

Denkt u dan alstublieft aan ons…

Bij de entree van ons wijksteunpunt staat een tafel met ons eigen kleine rommelmarktje. Van de opbrengst kunnen we nieuwe activiteiten voor de buurt/wijk opzetten en de kosten laag houden en kunnen we voor onze bezoekers van de Dagbesteding extra activiteiten organiseren. Wij zijn blij met uw spullen. Maar komt u ook gerust eens binnen om bij ons tafeltje te kijken en te kopen. Alvast bedankt…..

Tablet cursus

Vanaf 22 februari 2017 gaat Co Schipper weer opnieuw van start!!! Gedurende 5 woensdag middagen (achter elkaar) krijgt men ieder 1 ½ uur les. De kosten voor deze 5 lessen bedragen slechts € 50,00. Geeft u zich op bij Co Schipper; bel: 06-20139538.